Monday, March 5, 2012

#comment-form

Wednesday, September 14, 2011

alhamdulillah... dh abis pose sunat aku( utang pose )heheh


thnx 2 HIM =) pg2 kejut aku sahur walau kdg2 aku tdo blk, last2 smpt mkn roti je hehe


1st time aku abs pose awl gni heheh


niat tp2 thn nk wt pose 6, tp salu sempat sehari 2 je heheh


sekian, samat ari raya....

Sunday, September 4, 2011

-adalah di isytiharkn sgt2 epy ari ni


-bgtaw ma blk lwt sbb nk setel psl kusus kwin, jp je setelnye, merewang lak lbh he2


-dh tljk kuar, maka tlajak la dating ngn en. kekasih ( ciplak ecah) heheh


-dh lme xkuar dating, ari ni tlepas kandang hahahaha


-mkn2 soping2 n blk umh masing2


sekian, time kasih wink2

Friday, September 2, 2011

~raya ke lima~







~pg ry aidilfitri 2011~













-ari ni dh msk ry ke-5.. esok dh stat skolah dh...haish sat je rs cuti hehehe




-paper xm bdk dh sp marking, markh je xmskkan lg... esk dh nk kna submit...



-ari ni cm rs sedikit serabut + bowink... nk kuar cm jame je huhu



-so??? bek aku layan tv hohohoho



sekian, samat ari ry heheheheh

Wednesday, August 31, 2011

~ the Bo0king Day~

hurm dh lame aku nk upload gmbr2 ni, tp xnyempat aje.. membe2 pakat dok tnye mane gmbr tunang aku huhu mjlis ni wt kecik2 je.. fmly tdkt je pn.. pelamin pn xde huhu










the 0nly 1 pictured we r together huhu










.....................................................................................










sejuk, kebas, seram sume ade time ni hahahah





.....................................................................................







-dlm rmi2 aku dok bkwn, akhrnye aku bjumpa jdoh ngn USTAZ ROCK Mohd Imaduddin B Husin...Insya-Allah...Amin ya Allah




.....................................................................................



family aku n die......

Wednesday, August 10, 2011

~ DIA ~

*DIA la aku syg....


*ngn DIA la aku bgaduh...


*ngn DIA la aku hepy....


*ngn DIA la nk mgatal week...


*DIA la segala-galanya huhu



maceh kpd DIA

Tuesday, August 9, 2011

~minggU seraBut~

sangat2 serabut...


segala-galanya serabut!!!!


kepala aku serabut~~~~~~~~



haaaaaaaaaaaaaaaaissshhhh



sekian, salam serabuttttttttt!!!!!!!!!!!

;;